Forums Home | FAQ | Search  
Forums > iGetter for Mac OS X
Contextual Menu Missing
< Last Thread     Next Thread >
Author
Thread    Post New Thread     Post A Reply

09-26-2012 12:26 PM

Posted by:
Tracy

Find more posts by Tracy

I'm using Chrome Version 22.0.1229.79 on a Mac. Today the iGetter menu items stopped showing up. Uninstalled and reinstalled the extensions and still nothing works. The following seems to indicate that something has gone missing. Any ideas?


9/26/12 8:00:10.498 AM [0x0-0xf44f44].com.google.Chrome: [19322:-1392012608:494309137640521:ERROR:webplugin_delegate_proxy.cc(379)] PluginMsg_Init returned false
9/26/12 8:00:10.516 AM [0x0-0xf44f44].com.google.Chrome: [19322:-1392012608:494309142649033:ERROR:webplugin_impl.cc(269)] Couldn't initialize plug-in
9/26/12 8:00:44.225 AM Google Chrome: Cannot find function pointer iGetterCMPluginFactory for factory 780C03AF-B5CE-11D6-A0A9-0005029E5A27 in CFBundle/CFPlugIn 0x6cb95b00 </Users/standarduser/Library/Contextual Menu Items/iGetterCMPlugIn.plugin> (not loaded)
9/26/12 8:01:08.166 AM Google Chrome: Cannot find function pointer iGetterCMPluginFactory for factory 780C03AF-B5CE-11D6-A0A9-0005029E5A27 in CFBundle/CFPlugIn 0x6cb95b00 </Users/standarduser/Library/Contextual Menu Items/iGetterCMPlugIn.plugin> (not loaded)

09-27-2012 06:31 AM

Posted by:
iGetter Support

Find more posts by iGetter Support

Here is a similar thread about the problem:
http://www.igetter.net/forums/showthread.php3?threadid=1455

All times are CT (US)    Post New Thread     Post A Reply
Forum Jump:
< Last Thread     Next Thread >



| Home | News | iGetter | Downloads | Forums |

| Privacy Policy | Contact us |

All contents of these forums are copyright © 2001-2016 Presenta Ltd. All rights reserved.
Forums are moderated by Presenta Ltd.

Powered by: vBulletin Lite Version 1.0.0 Lite
Copyright © Jelsoft Enterprises Limited 2000.