Forums Home | FAQ | Search  
Forums > iGetter for Mac OS X
Donload with Igetter doesn't work
< Last Thread     Next Thread >
Author
Thread    Post New Thread     Post A Reply

01-12-2016 11:45 AM

Posted by:
scream

Find more posts by scream

Just installed Igetter again,and under Safari 9.0.2 El Capitan the option "Download selection with Igetter" doesn't work. Funny,because when I selected another option "copy" the Url was caught by Igetter and simply started to download the file.
Is it possible,that Igetter Safari extension is broken?

01-13-2016 08:01 AM

Posted by:
iGetter Support

Find more posts by iGetter Support

Would you please, post a site where this problem occurs (a screenshot to would be fine).

Can you reproduce the problem with some download link here:
https://support.apple.com/downloads/

01-13-2016 08:20 AM

Posted by:
scream

Find more posts by scream

E-mail sent to you,
When I try to reproduce a download on the website from the bottom,only grey screen shows up with "Igetter plugin"

01-13-2016 09:29 AM

Posted by:
iGetter Support

Find more posts by iGetter Support

If you've "ClickToPlugin" extension installed, then you need to enable "iGetter Plugin" and "iGetterScriptablePlugin" in ClickToPlugin preferences. See:
http://www.igetter.net/forums/showthread.php3?threadid=1384

12-02-2016 08:37 PM

Posted by:
Fred

Find more posts by Fred

Some PDFs on sites e.g. Apple's Bug Reporter

Some files and PDFs load into iGetter but won't ever download.

12-05-2016 10:47 AM

Posted by:
iGetter Support

Find more posts by iGetter Support

We tested some PDFs from Apple Bug Reporting page:
https://developer.apple.com/bug-reporting/profiles-and-logs/

In Safari 10, when you click on a pdf file, iGetter 2.9.5 intercepts the link and downloads it just fine (by default iGetter intercepts only these extensions: "sit, bin, hqx, zip, gz, tgz, dmg"). "Download with iGetter" command on those links doesn't work, due to an authentication cookie marked as secure. Firefox works fine (all integration functions).

Would you please tell us what browser you use and exact steps to reproduce the problem.

Thanks,
iGetter Support

All times are CT (US)    Post New Thread     Post A Reply
Forum Jump:
< Last Thread     Next Thread >



| Home | News | iGetter | Downloads | Forums |

| Privacy Policy | Contact us |

All contents of these forums are copyright © 2001-2016 Presenta Ltd. All rights reserved.
Forums are moderated by Presenta Ltd.

Powered by: vBulletin Lite Version 1.0.0 Lite
Copyright © Jelsoft Enterprises Limited 2000.