Forums Home | FAQ | Search  
Forums > iGetter for Mac OS X
igetter won't log in
< Last Thread     Next Thread >
Author
Thread    Post New Thread     Post A Reply

10-11-2002 08:28 AM

Posted by:
Randall Demaree

Find more posts by Randall Demaree

I've been using IG successfully for several months with the same http based usenet service. I've never needed specific host log in settings in the preferences log in section. Checking the send cookies box was always enough.

Now, a file url sent to IG just flips between the filename "wwdecode" and "login". Back and forth continually. I can download the file simply in IE with the "Download link" command but IG won't. I've tried setting host names in the login section but to no avail. FTP is set to passive. I don't know what else to try. I've really liked IG but it has become useless to me unless I can get this problem fixed.

Please advise.

Randall Demaree

10-14-2002 08:07 AM

Posted by:
iGetter Support

Find more posts by iGetter Support

Hello Randall,
Could you please send an URL to igettersupport(at)presenta.net for testing. We need to see what response the server returns and what requires to be send.

Regards,
iGetter Support

All times are CT (US)    Post New Thread     Post A Reply
Forum Jump:
< Last Thread     Next Thread >



| Home | News | iGetter | Downloads | Forums |

| Privacy Policy | Contact us |

All contents of these forums are copyright © 2001-2016 Presenta Ltd. All rights reserved.
Forums are moderated by Presenta Ltd.

Powered by: vBulletin Lite Version 1.0.0 Lite
Copyright © Jelsoft Enterprises Limited 2000.