Forums Home | FAQ | Search  
Forums > iGetter for Mac OS X
Username/Password lost
< Last Thread     Next Thread >
Author
Thread    Post New Thread     Post A Reply

05-12-2003 05:55 PM

Posted by:
Bill

Find more posts by Bill

I have a registered copy of iGetter 1.9. Every time I quit the application my username/password portion in the Login prefrence panel gets corrupted. The username field is completely blank and the password field contains two dots (characters). This happens even if I just start iGetter, input the correct information and then quit. As long as I haven't quit iGetter the information remains intact, even for days on end and through multiple downloads but as soon as I quit and restart iGetter I have to go in and re-input all of the username/password information. Any ideas?

05-13-2003 07:34 AM

Posted by:
iGetter Support

Find more posts by iGetter Support

Hello Bill,
Thank you for your report.

There is a bug with saving of the LogIn preferences in v1.9. In the forthcoming version 1.9.5 this bug is already fixed.

Regards,
iGetter Support

05-13-2003 10:18 AM

Posted by:
Bill

Find more posts by Bill

Thank you for the quick response!

All times are CT (US)    Post New Thread     Post A Reply
Forum Jump:
< Last Thread     Next Thread >



| Home | News | iGetter | Downloads | Forums |

| Privacy Policy | Contact us |

All contents of these forums are copyright © 2001-2016 Presenta Ltd. All rights reserved.
Forums are moderated by Presenta Ltd.

Powered by: vBulletin Lite Version 1.0.0 Lite
Copyright © Jelsoft Enterprises Limited 2000.