Forums Home | FAQ | Search  
Forums > iGetter for Mac OS X
On resume starts at beginning
< Last Thread     Next Thread >
Author
Thread    Post New Thread     Post A Reply

03-27-2004 05:53 PM

Posted by:
Bo

Find more posts by Bo

Since I use dial-up, I get lots of disconnects. When iGetter reconnects, it starts the download from the beginning instead of where it left off. Why is it doing that?

03-27-2004 05:57 PM

Posted by:
Bo

Find more posts by Bo

As I posted before I am unable to get iGetter to resume from where it left off. When it restarts, the Status always starts with 0%, but on the bottom of the page, it says there is 1 job running at ---KB/s and 14+MB. These areas are grey. What do they mean?

03-29-2004 06:55 AM

Posted by:
iGetter Support

Find more posts by iGetter Support

Hello Bo,
Please, check if the server supports resuming (in the Main Table's column Resume you must read "Yes").
Note that iGetter will ask you to start the download from the beginning (even with a resume allowed server) when the date or size of the download has been changed from the last start.

Regards,
iGetter Support

07-23-2004 03:13 AM

Posted by:
Boulet

Find more posts by Boulet

Hi,
I'm running iGetter 1.9.5, X.3.4 and a 2MBytes Adsl, but I've always had the same similar problem, when downloading, progress bar and % reset to 0 with no reason, when there was no resume, and even when I don't touch my comp once the Download is set up ...

All times are CT (US)    Post New Thread     Post A Reply
Forum Jump:
< Last Thread     Next Thread >



| Home | News | iGetter | Downloads | Forums |

| Privacy Policy | Contact us |

All contents of these forums are copyright © 2001-2016 Presenta Ltd. All rights reserved.
Forums are moderated by Presenta Ltd.

Powered by: vBulletin Lite Version 1.0.0 Lite
Copyright © Jelsoft Enterprises Limited 2000.