Forums Home | FAQ | Search  
Forums > iGetter for Mac OS X
Process web page problem
< Last Thread     Next Thread >
Author
Thread    Post New Thread     Post A Reply

12-01-2007 06:10 PM

Posted by:
ladytanaka

Find more posts by ladytanaka

Whenever I try processing a web page to get the URLs, the links generated are always broken because they all incorrectly incorporate the name of the webpage I'm trying to process. For example...

The webpage is: http://www.abc123.com/abc.html

The link for the media file is: http://www.abc123.com/media/xyz.mp3

The link generated by the "Process Web Page..." command produces the following link: http://www.abc123.com/abc.html/media/xyz.mp3

Obviously, this link will not work (because it contains a reference to the source page "abc.html".

How can I make iGetter generate a list of the correct URLs?

12-03-2007 10:40 AM

Posted by:
iGetter Support

Find more posts by iGetter Support

Please, send us a bug report with all required fields as well as a test URL at: http://www.igetter.net/igetterfeedback.html

In the meantime, you can try the iGetter Site Explorer feature.

Regards,
iGetter Support

All times are CT (US)    Post New Thread     Post A Reply
Forum Jump:
< Last Thread     Next Thread >



| Home | News | iGetter | Downloads | Forums |

| Privacy Policy | Contact us |

All contents of these forums are copyright © 2001-2016 Presenta Ltd. All rights reserved.
Forums are moderated by Presenta Ltd.

Powered by: vBulletin Lite Version 1.0.0 Lite
Copyright © Jelsoft Enterprises Limited 2000.